flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова суду Товстолужський Олег Володимирович прийняв участь у круглому столі "Інтегрований підхід до розгляду справ щодо домашнього насильства: досвід Канади", що відбувся в м. Києві

26 березня 2019, 16:44

25 березня 2019 року Національна школа суддів України спільно з українсько-канадським проектом “Підтримка судової реформи” провела круглий стіл на тему: “Інтегрований підхід до розгляду справ щодо домашнього насильства: досвід Канади”. Круглий стіл мав на меті надати його учасникам інформацію про досвід Канади у розгляді справ, пов’язаних із домашнім насильством, ознайомити учасників із підходами до запобігання та боротьби з проявами домашнього насильства. Хід засідання круглого столу транслювався в on-line режимі на сайті НШСУ. Участь у круглому столі прийняв і голова Валківського районного суду Харківської області - ТОВСТОЛУЖСЬКИЙ Олег Володимирович.

У ході круглого столу його учасники отримали інформацію щодо досвіду Канади в розгляді справ, пов’язаних із домашнім насильством; ознайомилися з підходами до запобігання та боротьби із проявами домашнього насильства. Спікерами були канадські та українські судді, які поідлилися своїм досвідом та надали рекомендації щодо можливості застосування канадського досвіду в Україні.

Підняті під час засідання питання та проблеми, з якими стикаються судді при розгляді справ та проваджень щодо проявів домашнього насильства, визвали у його учасників, суддів-викладачів даної тематики у НШСУ та її регіональних відділеннях, широке зацікавлене обговорення.

 

 

http://nsj.gov.ua/ua/news/krugliy-stil-na-temu-integrovaniy-pidhid-do-rozglyadu-sprav-shodo-domashnogo-nasilstva-dosvid-kanadi/